Ditt livs viktigaste affär

​​​En bostadsaffär kan vara den största och mest avgörande i ditt liv. Mäklarbyrån i Ockelbo drivs utifrån filosofin: personlig kontakt, lokal närvaro och kvalitet. Så här hjälper mäklare Jan Bohman dig till en lyckad fastighetsaffär i hjärtat av Gästrikland.

Jan Bohman

DIN MÄKLARE

Jan är Ockelbos mest framgånsrike mäklare och har hjälpt kunder med att hitta sin drömbostad och sälja fastigheter i hjärtat av Gästrikland under 14 års tid. Efter att ha arbetat inom en större organisation tog Jan beslutet att starta ett lokalt alternativ, med fokus på Ockelbo, lokalkännedom, personlig service med mer tid för varje kund.

Första Mötet

UTRED DINA BEHOV
​​​​​​​
På ett inledande möte utreder vi tillsammans er målsättning. Vi går igenom vad som praktiskt måste genomföras för att uppnå era mål, etablerar en tidsplan och tittar på vad som är viktigt att tänka på inför visning, fotografering och försäljning.

Visningar

DÄR RÄTT PERSON, SER RÄTT FASTIGHET
​​​​​​​

Nästa steg är visningarna, och att skapa rätt synlighet för fastigheten. Vi följer upp visningar, kartlägger intresset och registrerar bud. Vid budgivning presenteras högsta bud och eventuella villkor för säljaren.

Affär

TRYGGHET OCH SMIDIGHET
​​​​​​​
När en köpare är utsedd och parterna nöjda så avtalar vi en dag och tid för att skriva ett köpeavtal samt bestämma tillträdesdag. Här diskuteras och avtalas eventuella villkor för köpet. Ockelbo Mäklarbyrå upprättar och guidar er genom den dokumentation som behövs för både säljare och köpare. Det ska vara enkelt att göra bra affärer.